Bauke-Jan

Sales Engineer

Bauke-Jan

Werken als Sales Engineer bij HYDAC betekent voor mij werken voor een wereldmerk met een prachtige productportfolio. Het dagelijkse contact met diverse klanten en samen met hen zoeken naar de beste oplossing is waar ik mijn energie uit haal. Elke dag worden uitgedaagd om beter te worden zijn mijn belangrijkste drijfveren bij HYDAC.

Zo zien mijn dagen bij HYDAC er uit. Met een verse bak koffie start de dag. Vandaag staan er twee bezoeken in de agenda: een klant heeft een technisch vraagstuk over zijn systeem die hij met jou wil bespreken. Bij de andere klant ga je langs om de aanbieding te bespreken. Terwijl je onderweg bent naar de klant gaat de telefoon; het is een prospect die graag meer wil weten over HYDAC. Je maakt een afspraak voor een klantbezoek.

Tijdens het eerste bezoek legt de klant zijn technisch vraagstuk aan me voor. Ik voorzie de klant van een advies en verzamel relevante informatie voor de engineeringsfase. Onderweg naar mijn tweede bezoek zie ik een bedrijf waar wij nog onbekend mee zijn. Ik besluit om hier een korte tussenstop te maken om te informeren of ze hydraulische toepassingen hebben. Bij mijn tweede bezoek presenteer ik onze offerte voor een hydraulisch aggregaat. Ik maak de klant enthousiast, motiveer welke keuzes Engineering gemaakt heeft, en overtuig de klant dat dit voor hen de juiste oplossing is.

Onderweg naar huis telefoneer ik nog met enkele andere klanten om een afspraak te maken. Aan het einde van de dag beantwoord ik mijn mail, en stuur ik verzamelde informatie door naar de productspecialisten die mij helpen met het zoeken naar een oplossing voor onze klant.

Plussen & MINNEN

Werken voor een wereldmerk
Elke dag worden uitgedaagd
Combinatie sales en techniek
Met energie weer naar huis gaan
Soms pijn in mijn kaken van het lachen

Contact Werken Bij HYDAC BV

Algemeen: 088-0597001
Email: elly.ostolski@hydac.com