Davina

Sales support

DAVINA

Naast dat ik al ervaring had in commercieel-technische functies heb ik ruim de tijd gekregen om ook de techniek achter onze hydraulische producten te leren.

Vast onderdeel van het inleertraject is een scholing bij het moederbedrijf in Duitsland om kennis te maken met de producten die wij verkopen. HYDAC is ondanks de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt in de kern nog altijd een familiebedrijf gebleven en is daardoor ook goed voor haar werknemers. Het is een technisch bedrijf met veel mannelijke collega‚Äôs waar hard gewerkt wordt en waar door het ruime assortiment bijna nooit nee verkocht hoeft te worden. 

Sterker nog, daardoor kunnen wij de klant adviseren en helpen aan totaaloplossingen. Daarnaast hebben wij veel voor elkaar over, hebben we humor hoog in het vaandel en is er vaak tijd voor een geintje. Als medewerker bij HYDAC ben je zelfstandig, krijg je veel verantwoordelijkheid en weet je van doorpakken.

Het werk is veelzijdig en uitdagend; geen dag is hetzelfde. Ik kijk uit naar nog veel mooie jaren bij dit geweldige bedrijf te mogen werken!

Plussen & MINNEN

Zelfstandig werken
Geen dag is hetzelfde
Humor is key
Aandacht voor uitbreiden kennis
Je kan alleen nog maar over HYDAC praten

Contact Werken Bij HYDAC BV

Algemeen: 088-0597001
Email: elly.ostolski@hydac.com