Maurice

Product Specialist Filter Systems

MAURICE

Wij zijn een directe partner voor al onze klanten dankzij onze technische kennis en enorm assortiment van componenten en systemen.

Als productspecialist ben ik dagelijks bezig met het helpen van onze klanten tot het maken van de beste keuzes. Ik merk dat klanten deze benadering erg waarderen. Wanneer klanten weer bij mij terugkomen, weet ik dat ik hen goed geholpen heb. Dagelijks bouw ik met veel plezier aan waardevolle klantrelaties.

Vanwege het brede productenpakket en de snelle ontwikkelingen in de markt, is het best een uitdaging om je vakkennis op peil te houden. De open sfeer, collegialiteit binnen dit familiebedrijf, de bereidheid om elkaar te helpen, zorgen ervoor dat we dit samen als team kunnen bereiken.

In mijn dagelijkse werkzaamheden krijg ik voldoende ruimte om mezelf verder te ontwikkelen. Als productspecialist voor de productgroep filtersystemen heb ik te maken met hele specifieke wensen, die voor mij een uitdaging zijn om samen met de klant meer in detail te gaan. Daardoor raak je nauw betrokken bij zijn uitdaging en voel je je deelgenoot. Wanneer we dan tot een optimale en betrouwbare oplossing kunnen komen, geeft me dat enorm veel voldoening. De opgebouwde kennis en ervaring zijn zeer waardevol om mezelf te specialiseren.

Plussen & MINNEN

Continu doorgroeien
Een open sfeer
Lekker collegiaal
Je kennis uitbreiden
Je moet regelmatig borrelen met je collega’s

Contact Werken Bij HYDAC BV

Algemeen: 088-0597001
Email: elly.ostolski@hydac.com