Nick

HYDAC Sales Engineer

Nick

Tijdens mijn opleiding Werktuigbouwkunde was ik op zoek naar een leuke afstudeeropdracht. Deze vond ik bij HYCOM, een dochteronderneming van HYDAC. Het doel van de opdracht was het ontwerpen van een hydraulisch testapparaat voor een passagiersvliegtuig. Dat was zo’n succes dat we inmiddels het testapparaat wereldwijd verkopen.

Daarna kreeg ik de vraag of ik voor HYDAC wilde gaan werken. Als Sales Engineer ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Bij vraagstukken zorg ik ervoor dat de klant snel, maar ook een duidelijk antwoord krijgt. Achter de schermen is dit een samenspel met productspecialisten van onze binnendienst en onze fabrieken. Doordat HYDAC nog altijd een familiebedrijf is, is de sfeer informeel en zijn de lijnen kort. Dit werkt heel prettig.

HYDAC vindt het erg belangrijk dat haar medewerkers zich kunnen ontwikkelen. In mijn geval hebben ze een traject uitgestippeld waardoor ik mij in de commerciële kant van de techniek kan ontwikkelen.  Dit wordt bijvoorbeeld ingevuld door trainingen bij de fabrieken van HYDAC in Duitsland.

De producten, maar ook de collega’s, maken het werken bij HYDAC erg leuk. Onze klanten zijn actief in veel branches. Voor iedere toepassing heeft HYDAC wel een oplossing binnen haar productportfolio. De tijd vliegt voorbij, het gaat zelfs zo snel dat ik inmiddels meerdere jaren werk voor dit mooie bedrijf. Iedere dag laat ik me graag uitdagen en ga ik met veel plezier naar mijn werk.

Plussen & MINNEN

Lekker veel reizen
Gave bedrijven bezoeken
Iedere dag weer leren
Informele werksfeer
De dagen zijn te kort

Contact Werken Bij HYDAC BV

Algemeen: 088-0597001
Email: elly.ostolski@hydac.com