Rob

Productspecialist Cooling

Rob

Waarom ik graag bij Hydac werk? Omdat we een mooie en brede productlijn hebben en omdat er veel kennis en kunde is.

Daarnaast is er een fijn team waarin we voor elkaar klaar staan en is er naast ‘serieuze zaken’ ook tijd voor een lach. Sinds 2011 maak ik inmiddels deel uit van deze ‘club’.   

Dankzij mijn productspecialisme en brede productkennis ben ik in staat om klanten en collega’s te helpen bij moeilijke vraagstukken. Het fijne binnen HYDAC vind ik dat je uitgebreid getraind wordt en dat je collega’s voor je klaar staan.

Mijn specialisme is koelsystemen en alles wat daarbij komt kijken. Naast het berekenen en bedenken van koelsystemen, heb ik dagelijkse contacten met onze fabrieken in Duitsland en Zwitserland voor technische vragen, speciale systemen, garanties en levertijden. Het bureauwerk wisselt zich af met bezoeken aan onze klanten, die ik afleg samen met de buitendienst. Naast een leuke wisselwerking tussen de binnen- en buitendienst, bestaat er ook een mooie combinatie tussen brede kennis, productspecialisme en Productmanagement. 

Bij HYDAC ervaar je een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. Dat brengt soms leuke uitdagingen met zich mee en hierdoor is er altijd beweging binnen het bedrijf. De lijnen zijn kort zodat we de klant goed kunnen helpen, want die staat op de eerste plaats.

 

Plussen & MINNEN

Brede productlijn
Een team dat voor je klaar staat
Veel vrijheid en zelfstandigheid
Veel trainingsmogelijkheden
Alleen nog maar dromen over koelsystemen

Contact Werken Bij HYDAC BV

Algemeen: 088-0597001
Email: elly.ostolski@hydac.com