Vacature – Hardware & Software Test Engineer – Soesterberg

Wat ga je doen:

Als Test Engineer bij ELMA ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van onze hardware & software producten om er zorg voor te dragen dat de producten functioneren zoals ze ontworpen zijn.

Je beoordeelt middels diverse testen en parameter instellingen of zowel de functionele als de technische specificatie voldoen aan de ontwerpeisen. Dit alles gebeurt in zeer nauwe samenwerking met de klant waar jij dagelijks contact mee onderhoudt.

Onze Hardware en Software engineers ontwerpen het besturingssysteem aan de hand van de functionele specificatie daarin staat exact beschreven wat het systeem moet kunnen en waar de beperkingen liggen. Jij gebruikt deze specificatie als leidraad voor de verwachte output.

Je rapporteert aan de Manager Production van ELMA, de lijnen zijn kort en informeel, daarnaast werk je veel samen met je collega Test Engineers en de Engineers die het systeem ontworpen hebben.
De businessunit Systems, waar we jou graag zien, is een technisch innovatieve afdeling die op maat gesneden oplossingen biedt op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technologieën. Je collega’s zijn – uiteraard – geïnteresseerd in techniek, hebben een open en respectvolle houding, zijn lekker direct (maar dat ben jij ook) en zoeken deze eigenschappen ook in hun nieuwe collega.

Wat zoeken wij;
 • Je hebt een afgeronde MTS- opleiding aangevuld met kennis van Elektrische aandrijf/besturings systemen (verkregen door opleiding en/of werkervaring)
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands én Engels)
 • Je bent een teamplayer, accuraat en oplossingsgericht
Wat bieden we jou:
 • Een afwisselende en uitdagende functie, voor een internationale organisatie
 • Informele open en directe cultuur
 • Technisch hoogwaardige producten
 • Goede ontwikkelings- én doorgroei mogelijkheden
 • Een uitstekend salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Makkelijk online solliciteren!

Gebruik het formulier

  Maak nu je keuze waarom je solliciteert.
  (meerdere opties mogelijk)

  Toe aan een nieuwe uitdagingIk ben de technische topper die jullie zoekenVerkopen is wat ik heel goed kanIk wil gewoon heel veel geld gaan verdienenIk wil eindelijk werken in een team met toffe collega'sIk wil nu echt een keer kunnen doorgroeienIk ben afgestudeerd maar wil eigenlijk nog veel meer leren.Ik wil niet elke dag aan de zelfde machine sleutelenIk wil bij de 'wereldspeler op gebied van technische innovatie werkenOmdat je klaar bent met je OV en wel eens een auto van de zaak wilt rijdenOmdat je iets kan brengen wat wij nog niet kennen

  Bedrijfsprofiel

  Elma B.V. is gespecialiseerd in elektrotechnische aandrijf- en besturingstechniek en hoort sinds 2019 tot HYDAC B.V. Elma verzorgt geavanceerde en complete turn-key projecten voor klanten actief in de offshore, scheepvaart, waterzuiveringen, voedingsmiddelenindustrie en de hijs- en hefmiddelen branche. 

  HYDAC B.V., opgericht in 1993, is onderdeel van de HYDAC International GmbH. Na de acquisitie van Hycom B.V. in Apeldoorn eind 2012 en Elma BV in 2019, telt de organisatie inmiddels ruim 300 medewerkers in Nederland. Het hoofdkantoor van HYDAC B.V. is gevestigd in Helmond met nevenvestigingen in Drachten, Dordrecht, IJmuiden, Apeldoorn, Enschede en Soesterberg.

  HYDAC is met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen die worden toegepast in mobiele en stationaire installaties in veel verschillende branches.

  Het bedrijf combineert haar brede productfolio met meer dan 55-jaar ervaring in ontwikkeling, fabricage, verkoop en service om de meest uitdagende problemen op te lossen. HYDAC heeft wereldwijd 50 eigen buitenlandse vestigingen, ieder met een sterke lokale focus. Ondanks deze bedrijfsomvang is HYDAC nog steeds een familiebedrijf, met een unieke klantfocus.

  Acquisitie wordt NIET op prijs gesteld

  Meer informatie over deze functie

  Ingrid Kroneman | HR Manager ELMA B.V.
  Telefoon 0346-357093
  ingrid.kroneman@elmabv.nl