Vacature – ICT Beheerder (Junior) – Soesterberg

Wij zijn op zoek naar een ICT beheerder (Junior) met als standplaats Soesterberg

De functie

In de functie van ICT-beheerder van HYDAC ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle ICT-vragen die onze medewerkers hebben in Nederland.

HYDAC wil de komende tijd behoorlijke stappen zetten om voor alle vestingen (Apeldoorn, Enschede, Helmond, Soesterberg) een centrale ICT ServiceDesk op te zetten. Deze zal in ons splinternieuwe pand in Soesterberg worden ondergebracht.

Je gaat samen werken met een aantal gedreven ICT-er’s die je begeleiden om de eerste-lijns problemen op te pakken. Dat kan sterk variëren in welke vragen je collega’s hebben. Mocht je er niet uitkomen dat heb je in Soesterberg de IT-manager tot je beschikking om het probleem op te lossen op de 2de lijn.
Het zal voorkomen dat je regelmatig fysiek bij de verschillende vestigingen langs moet om de gebruikers op locatie te ondersteunen.

We hebben een hoop uitdagingen waar je ongetwijfeld veel van zal leren. We houden van iemand die zelfstandig te werk kan gaan maar ook zeker weet waar zijn of haar grenzen liggen en op tijd om hulp vraagt.

Wij vragen:

Je functioneert op MBO 3 of 4 niveau. Je bent ook thuis druk met ICT als hobby en vind het leuk om goed op de hoogte te blijven van alle ICT-veranderingen. Je hoeft geen jaren ervaring te hebben in de ICT maar het helpt als je weet hoe een Service Desk opereert.

Omdat je natuurlijk veel met collega’s te maken hebt is het ook fijn als je communicatief sterk in je schoenen staat. Nederlands moet natuurlijk in orde zijn maar aangezien we in de ICT werken is Engels ook vereiste.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en staat ervoor open om onze diverse locaties in Nederland te ondersteunen indien dit nodig is.

Wat bieden we jou:

  • Een afwisselende en uitdagende functie, voor een internationale organisatie
  • Informele open en directe cultuur
  • Technisch hoogwaardige producten
  • Goede ontwikkelings- én doorgroeimogelijkheden
  • Een uitstekend salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  


Hoe ziet de procedure eruit?

We ontvangen jouw sollicitatie graag voor 30 september, daarna zullen we een eerste selectie maken en in de eerste én tweede oktober zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Hopelijk kunnen we je in November (of December) als nieuwe collega bij HYDAC verwelkomen.

Is jouw interesse gewerkt en wil je de uitdaging aan gaan met ons stuur ons dan vandaag nog jouw CV en motivatiebrief. 

Makkelijk online solliciteren!

Gebruik het formulier

Maak nu je keuze waarom je solliciteert.
(meerdere opties mogelijk)

Toe aan een nieuwe uitdagingIk ben de financiële topper die jullie zoekenFinanciën is wat ik heel goed kanIk wil meer gaan verdienenIk wil eindelijk werken in een team met leuke collega'sIk wil nu echt een keer kunnen doorgroeienIk ben afgestudeerd maar wil eigenlijk nog veel meer leren.Ik wil niet elke dag hetzelfde doenIk wil bij de 'wereldspeler op gebied van technische innovatie werkenOmdat je iets kan brengen wat wij nog niet kennen

Gebruik dit veld voor vragen/ opmerkingen.

Bedrijfsprofiel

Elma B.V. is gespecialiseerd in elektrotechnische aandrijf- en besturingstechniek en hoort sinds 2019 tot HYDAC B.V. Elma verzorgt geavanceerde en complete turn-key projecten voor klanten actief in de offshore, scheepvaart, waterzuiveringen, voedingsmiddelenindustrie en de hijs- en hefmiddelen branche. 

HYDAC B.V., opgericht in 1993, is onderdeel van de HYDAC International GmbH. Na de acquisitie van Hycom B.V. in Apeldoorn eind 2012 en Elma BV in 2019, telt de organisatie inmiddels ruim 300 medewerkers in Nederland. Het hoofdkantoor van HYDAC B.V. is gevestigd in Helmond met nevenvestigingen in Drachten, Dordrecht, IJmuiden, Apeldoorn, Enschede en Soesterberg.

HYDAC is met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen die worden toegepast in mobiele en stationaire installaties in veel verschillende branches.

Het bedrijf combineert haar brede productfolio met meer dan 55-jaar ervaring in ontwikkeling, fabricage, verkoop en service om de meest uitdagende problemen op te lossen. HYDAC heeft wereldwijd 50 eigen buitenlandse vestigingen, ieder met een sterke lokale focus. Ondanks deze bedrijfsomvang is HYDAC nog steeds een familiebedrijf, met een unieke klantfocus.

Acquisitie wordt NIET op prijs gesteld

Meer informatie over deze functie

Nathalie de Regt | Corporate Recruiter | nathalie.deregt@hydac.com