VACATURE – INDUSTRIEEL SPUITER – HYCOM – APELDOORN

Jij bent een artiest in jouw vak, uitdaging vind je in de nauwkeurigheid en snelheid; jij bent industrieel spuiter en wij zijn op zoek naar jou!

De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig spuiten van diverse industriële producten zoals staalconstructies, testunits voor vliegtuigonderhoud, hydraulische cilinders en aggregaten.

Maatwerk leveren is voor jou geen probleem, jij zorgt ervoor dat het gebeurt op een nette en strakke manier.

Op een zo goed mogelijke efficiënte manier conserveren van producten en installaties, waaronder:
  • Het zelfstandig uitvoeren van spuitwerkzaamheden conform de aan hem verstrekte conserveringsbladen, tekeningen en (monde­linge) instructies.
  • Engineering adviseren over verfsystemen en controleren van conserveringsvoorschriften.
  • Verwerkien van administratieve gegevens van de proceskaarten en de gebruikte hoeveelheden materiaal.
  • Beheren eigen materiaalvoorraad en intern bestellen van het benodigd materiaal.
  • Eigen werkzaamheden plannen en bewaken.
  • Rapporteren van dagelijkse voortgang bij Productie Manager en melden van afwijkingen.
  • Behandelen van zich voordoende problemen, waar nodig in overleg met Productie Manager of System Engineer.
  • Uitvoeren en vastlegging van eindcontroles bij product.
  • Zorgdragen voor orde, netheid en veiligheid in de spuitwerkplaats en verfmagazijn.
  • Bij direct gevaar verplicht werkzaamheden stil te leggen voor hem, collega’s, derden of producten.
Functie eisen Industrieel spuiter

Voor deze functie is een technische opleiding op VMBO/MBO-2 of 3 niveau vereist, aangevuld met tenminste de wettelijk verplicht gestelde aanvullende specifieke scholing aangaande applicatietechnieken. Je bent doelgericht, inventief, flexibel en je werkt aan de verbreding van de expertise op je vakgebied maar je bent ook in staat om over de grenzen van je vakgebied heen te kijken. Je beschikt over redelijke communicatieve en sociale vaardigheden en bij voorkeur over mondelinge en schriftelijke vaardigheid in het Engels en Duits. 

CA basis, heftruck-, hoogwerker- en veilig hijsen-certificaten zijn noodzakelijk.

Wat biedt Hycom:

Wij bieden je een uitdagende functie met groeimogelijkheden in een internationaal opererende organisatie, die zich onder meer richt op dredging- en offshore industrie, vliegtuigfabrikanten en luchtvaartmaatschappijen. Je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Makkelijk online solliciteren!

Gebruik het formulier

Maak nu je keuze waarom je solliciteert.
(meerdere opties mogelijk)

Toe aan een nieuwe uitdagingIk ben de technische topper die jullie zoekenVerkopen is wat ik heel goed kanIk wil gewoon heel veel geld gaan verdienenIk wil eindelijk werken in een team met toffe collega'sIk wil nu echt een keer kunnen doorgroeienIk ben afgestudeerd maar wil eigenlijk nog veel meer leren.Ik wil niet elke dag aan de zelfde machine sleutelenIk wil bij de 'wereldspeler op gebied van technische innovatie werkenOmdat je klaar bent met je OV en wel eens een auto van de zaak wilt rijdenOmdat je iets kan brengen wat wij nog niet kennen

Gebruik dit veld voor vragen/ opmerkingen.

Bedrijfsprofiel

HYDAC B.V., opgericht in 1993, is onderdeel van de HYDAC International GmbH. Na de acquisitie van Hycom B.V. in Apeldoorn in 2013, telt de organisatie inmiddels ruim 200 medewerkers in Nederland. Het hoofdkantoor van HYDAC B.V. is gevestigd in Helmond met nevenvestigingen in Drachten, Dordrecht, IJmuiden, Apeldoorn en Enschede.

HYDAC is met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen die worden toegepast in mobiele en stationaire installaties in veel verschillende branches.

Het bedrijf combineert haar brede productfolio met meer dan 55-jaar ervaring in ontwikkeling, fabricage, verkoop en service om de meest uitdagende problemen op te lossen. HYDAC heeft wereldwijd 50 eigen buitenlandse vestigingen, ieder met een sterke lokale focus. Ondanks deze bedrijfsomvang is HYDAC nog steeds een familiebedrijf, met een unieke klantfocus.

Acquisitie wordt NIET op prijs gesteld

Meer informatie over deze functie

Rene Ernst | Telefoon 088 059 7200

Elly Ostolski | HR Manager HYDAC B.V.
Telefoon 0880 597033
elly.ostolski@hydac.com