Vacature – Service Engineer HYDAC – Drachten

Voor de vestiging Drachten zoeken wij een service engineer; binnen HYDAC ga je een jaloersmakende en afwisselende functie bekleden.

Functieomschrijving
 
Als service engineer binnen HYDAC bekleed je een jaloersmakende en afwisselende functie.
Werk je bij HYDAC dan heb je letterlijk en figuurlijk een wereldbaan. Want bij ons werk je niet alleen mee aan de productie van hydraulische systemen met een wereldwijde afzet, je wordt ook voortdurend uitgedaagd om je eigen grenzen te verleggen.

Als service engineer ben je regelmatig ‘on the road’ om bij onze klanten hydraulische installaties te monteren, PLC programma’s aan te passen, onderhouds-, reparatie- en controlewerkzaamheden te verrichten of elektrische deelinstallaties in bedrijf te stellen.

Kies voor de dynamiek van een internationale marktleider. Kies voor de absolute top in hydraulica. Kies voor HYDAC.

Wij bieden

Je komt te werken binnen een hecht team in een prettige werkomgeving en realiseert samen met je collega’s wereldwijd uitdagende projecten in de industriële, maritieme en luchtvaartsector. Naast een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Wij vragen

 

  • MBO+ werktuigbouw aangevuld met specifieke ROVC cursussen zoals hydraulische en elektrische systemen
  • Minimaal 3 jarige werkervaring met werktuigbouwkundige en hydraulische installaties.
  • Ervaring PLC techniek is een pré
  • VCA basis certificaat is een must, VCA-Vol is wenselijk
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Goede kennis van de Engelse en Duitse taal

Makkelijk online solliciteren!

Gebruik het formulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Bedrijfsprofiel

HYDAC B.V., opgericht in 1993, is onderdeel van de HYDAC International GmbH. Na de acquisitie van Hycom B.V. in Apeldoorn, eind 2012, telt de organisatie inmiddels ruim 150 medewerkers in Nederland. Het hoofdkantoor van HYDAC B.V. is gevestigd in Helmond met nevenvestigingen in Drachten, Dordrecht, IJmuiden, Apeldoorn en Enschede.

HYDAC is met meer dan 8.000 werknemers wereldwijd een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen die worden toegepast in mobiele en stationaire installaties in veel verschillende branches.

Het bedrijf combineert haar brede productfolio met meer dan 50-jaar ervaring in ontwikkeling, fabricage, verkoop en service om de meest uitdagende problemen op te lossen. HYDAC heeft wereldwijd 50 eigen buitenlandse vestigingen, ieder met een sterke lokale focus. Ondanks deze bedrijfsomvang is HYDAC nog steeds een familiebedrijf, met een unieke klantfocus.

Acquisitie wordt NIET op prijs gesteld

Meer informatie over deze functie

Elly Ostolski | HR Manager HYDAC B.V.
Telefoon 0880 597033

Sollicitatiebrief met motivatie en CV:

elly.ostolski@hydac.com